Ervaringen


Cursus Magie van Kleur

Was aan een nieuwe uitdaging toe en ' de magie van kleur ' was dat zeker voor mij. 

Alleen de naam al trok mij aan.. creatief met diepgang!

Alles staat en valt natuurlijk met degene die les geeft. Ook dat klopte, je was rustig, had altijd een luisterend oor en was heel integer. 

En voor elke les weer op zoek naar mooie ideeën. Steeds weer opnieuw wist je mij te boeien.

Dank daarvoor!

Marthe.

Cursus Magie van Kleur

Waarom ik de cursus “de magie van kleur" wilde volgen is dat ik van schilderen houd en heb nog veel te leren. Het ontdekken van materialen, maar vooral leren luisteren naar mijn gevoel. Ik wilde weer luisteren naar mijzelf en had behoefte mijn vrijheid en een stukje over mijn grenzen gaan te verkennen. Ik koos voor jou omdat ik het gevoel had, dat jij mij die ruimte zou geven.

Door jouw begeleiding en aanpak voelde ik mij op mijn gemak. Jij gaf mij het gevoel dat ik vrij was in het ontdekken van kleur, materiaal en mijn gevoelens mogen er zijn.

Wat het mij gebracht heeft is dat ik denk dat ik misschien mijzelf meer vrijheid zal toestaan en iets meer over mijn grens zal gaan.

Gerda.

Cursus Magie van Kleur

In het seizoen 2023 - 2024 heb ik de cursus 'De magie van kleur' gevolgd, bij Irma Veenstra, in het Talentencentrum in Coevorden. 

Irma is een enthousiaste en inspirerende cursusleider. Ze besteedt veel aandacht aan een goede voorbereiding van de cursus, en het op orde brengen van de juiste materialen.  Ze geeft een verhelderende uitleg over het doel van een cursus-middag, en het gebruik van de materialen. 

Je hoeft niet 'goed te zijn in tekenen' om aan de cursus deel te nemen. Als je houdt van kleuren en creativiteit, dan is deze cursus zeker een aanrader!  De kracht van Irma's cursus zit hem in het proces en de laagdrempeligheid: je gaat gewoon lekker aan de slag en je richt je op het proces, in plaats van het resultaat. Op deze manier ga je het proces op een open manier tegemoet. Je zult zien dat je jezelf dan kunt verrassen met het uiteindelijke resultaat! 

Ester van Steekelenburg, Oosterhesselen.

Kleurrijk gesprek met inzicht/tarotkaarten

Nogmaals bedankt voor de sessie, met de prachtige kaarten en de mooie liefdevolle uitleg van jou. Ik ben er heel blij mee.

Aahliijah.

Cursus Magie van Kleur

Alweer een seizoen "tekenen in wonderen" voorbij! We hebben weer mooie geïnspireerde intuïtieve tekeningen gemaakt. Iedere keer wat anders, iedere keer weer verrassend. Verrijkende inzichten in onszelf en in de ander, verdieping, verheldering, bewustwording... Het leven wordt zoveel kleurrijker door het "tekenen in wonderen". Dankjewel voor wie je bent en voor wat je doet.

Ria.

Workshop Meditatief tekenen

Iets heel bijzonders moet ik vertellen. Vorige week had ik door een injectie in mijn oog bij de oogarts, een enorme klap in mijn zenuwstelsel gekregen. Er was een verstoring en ik bleef raar in mijn hoofd, bleef stress houden en trillen. Door de oefening die we gedaan hebben is de verbinding weer hersteld en voel ik me rustig en weer geaard. Super, dit voelt zo goed. Ik zie weer helder en het is rustig in mijn hoofd.

Sanny.

Expositie Kunst op 5

Je kleuren zijn fantastisch. Ik wil graag een keer iets maken in de stijl van jouw droomwereld.

Dit is wat ik prachtig vind en er stil van word.

Ada.

Expositie Guido Brillen

Deze kunstenaar laat vooral de zachte waarheid zien. Zacht komt er duidelijk uit, een kunstvorm van stilte en jezelf zien en tegenkomen. Ervaar jezelf! Fijn om te ervaren.

Guido.