Irma Veenstra


Irma Veenstra - Een kleurrijk persoon.

In mijn vriendenkring sta ik erom bekend mooi te kunnen schilderijen en mij goed te kunnen inleven in diverse situaties. Als ik bezoek krijg vind ik het fijn om interessante en diepgaande gesprekken te voeren. Ik pak geregeld inzicht- of tarotkaarten of ik deel een mooie tekenopdracht. Niet zo gek misschien dat ik graag met mensen communiceer, schilder of teken.

 

Een creatieveling met een verhaal.

Al op jonge leeftijd leerde ik mijn inlevingsvermogen in de juiste richting te leiden door het observeren van mensen in mijn omgeving. Ik zocht werk waarin ik met mensen kon werken en mijn creativiteit kon beleven en uiten. Ik studeerde voor kleuterleidster en heb daarna gewerkt in een reisbureau en bibliotheken. De afgelopen jaren heb ik diverse bijzondere opleidingen en cursussen gevolgd waarin zelfinzicht en creativiteit centraal stond. Ik ben kleurentherapeut en docent mandala tekenen. Daarnaast ben ik graag creatief en maakt voornamelijk abstract werk waarin ik de ongeziene wereld kan verbeelden.

 

In 2015 besloot ik een opleiding te volgen voor numerologe om mijn kennis op dat gebied te verbreden.

In de lessen werd de levensloop van de mens onder de loep genomen. Er werd onderzoek gedaan naar gezin, familie en partners. Ik vond antwoord op vragen die gaan over het beroep, missie, gezondheid en spiritualiteit.

Ook leerde ik een afgestemd schilderij of tekening maken met behulp van getallen.

Mijn talent ligt op het gebied van het intuïtief schilderen, tekenen en diepgaande gesprekken met behulp van inspiratiekaarten.

 

Het Drentse leven.

Ik ben geboren in Coevorden in 1958. Ik heb in verschillende plaatsen in Nederland gewoond en gewerkt maar mijn roots liggen in Drenthe.

Rust en ruimte heb ik nodig om mijzelf te kunnen zijn. 

 

Opleidingen en cursussen die mij geïnspireerd hebben:

֍ Opleiding docent Mandala Tekenen (Westvest Academie) 

֍ Aura-Soma Kleurentherapeut (Aura-Soma) 

֍ Coaching and counseling skills en A child's palet - het kleurrijke palet van het innerlijke kind (Ricky Hilder) 

֍ Numerologie in de levensloop van de mens (Lisa Borstlap) 

֍ Je naam in kleur aan de hand van numerologie (Marianne den Hertog)

֍ Cursus Tarot (Peter Samwel en Bonnie Bessem)