Over mij


Irma Veenstra.

 

Kleurentherapie is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin bewust te maken,

waardoor hun leven makkelijker en leuker wordt.

 

In haar vriendenkring staat zij erom bekend mooi te kunnen schilderen en tekenen en zich goed te kunnen inleven in diverse situaties.

Niet zo gek misschien dat zij graag met mensen communiceert, schildert en tekent.

 

Een creatieveling met een verhaal.

Al op jonge leeftijd leerde zij haar inlevingsvermogen in de juiste richting te leiden door het observeren van mensen in haar omgeving. Zij zocht werk waarin zij met mensen kon werken en haar creativiteit kon beleven en uiten. Zij studeerde voor kleuterleidster en heeft daarna gewerkt in een reisbureau en bibliotheken.

 

De afgelopen jaren heeft zij diverse bijzondere opleidingen en cursussen gevolgd waarin zelfinzicht en creativiteit centraal stond. Zij is kleurentherapeut en docent mandala tekenen. Daarnaast is zij kunstenaar en maakt voornamelijk abstract werk waar ze de ongeziene wereld in kan verbeelden.

 

Haar talenten zijn divers maar liggen vooral op het gebied van mensen helpen zichzelf beter te begrijpen door beeldentaal en in gesprekken.

 

Haar interesses liggen op het gebied van

Vedic Art, Heilige Geometrie, Het Mystieke Pad, Kleurendiagnostiek, Moon Magic, Numerologie, Mindful Art, Tekeningen lezen en begrijpen.

 

Het Drentse leven.

Zij is geboren in Coevorden in 1958. Zij heeft in verschillende plaatsen in Nederland gewoond en gewerkt maar haar roots liggen in Drenthe.

Rust en ruimte heeft ze nodig om zichzelf te kunnen zijn.