Over mij


Irma Veenstra

Creatief Inspirator 

In mijn vriendenkring sta ik erom bekend mooi te kunnen schilderijen en mij goed te kunnen inleven in diverse situaties. Ik vind  het fijn om interessante en diepgaande gesprekken te voeren en daarbij pak ik geregeld een inzichtkaart of ik deel een mooie tekenopdracht.

 

Een creatieveling met een verhaal.

Al op jonge leeftijd leerde ik mijn inlevingsvermogen in de juiste richting te leiden door het observeren van mensen in mijn omgeving.

Ik zocht werk waarin ik met mensen kon werken en mijn creativiteit kon beleven en uiten. Ik studeerde voor kleuterleidster en heb daarna gewerkt in een reisbureau en bibliotheken. De afgelopen jaren heb ik diverse bijzondere opleidingen en cursussen gevolgd waarin zelfinzicht en creativiteit centraal stond. Ik ben kleurentherapeut en docent mandala tekenen. Daarnaast ben ik graag creatief en maakt voornamelijk abstract werk waarin ik de ongeziene wereld kan verbeelden.

 

In 2015 besloot ik een opleiding te volgen voor numerologe om mijn kennis op dat gebied te verbreden.

In de lessen werd de levensloop van de mens onder de loep genomen. Er werd onderzoek gedaan naar gezin, familie en partners. Ik vond antwoord op vragen die gaan over het beroep, missie, gezondheid en spiritualiteit.

Ook leerde ik een afgestemd schilderij of tekening te maken met behulp van getallen.

Mijn talent ligt op het gebied van het intuïtief schilderen, tekenen en gesprekken voeren met behulp van inspiratiekaarten.

 

Opleidingen en cursussen die mij geïnspireerd hebben:

֍ Opleiding docent Mandala Tekenen - Westvest Academie

֍ Aura-Soma Kleurentherapie - Brigitte Sütmuller

֍ Color & Light on your Pathway - Shanto L. Dorcey

֍ Coaching and counseling skills en A child's palet - het kleurrijke palet van het innerlijke kind - Ricky Hilder 

֍ The Work van Byron Katie - Els Thissen

֍ Aura-Soma en het Geheim van je Naam - Marianne den Hertog

֍ Numerologie in de levensloop van de mens - Lisa Borstlap 

֍ Cursus Tarot (Arcana opleidingen) 

֍ Thuis in I AM en Gegrond in I AM - I AM Academy 

 

Het Drentse leven.
Zij is geboren in Coevorden in 1958. Zij heeft in verschillende plaatsen in Nederland gewoond en gewerkt maar haar roots liggen in Drenthe. Rust en ruimte heeft ze nodig om zichzelf te kunnen zijn.