de Lichtpen


 

Wat is de Lichtpen voor instrument?

De Pen is een instrument dat licht projecteert, waarin kleurampullen worden geplaatst, die essentiële oliën, kristallen en kruiden bevatten. Bovenin bevind zich een kleur en onderin.

 

De Lichtpen werkt op cellulaire herinneringen, op biofotonen, op meridianen, op de energiecentra of chakra’s, op de poorten van de Maya’s en AuraJin. Daarnaast is het een behandelingsmethode te gebruiken bij numerologie en tarotkaarten.

 

Waar helpt het voor?

Het helpt energiestagnatie, knopen of blokkades, spanningen op milde wijze op te lossen. Ze ondersteunen de spontane stroom van vitale energie en zorgen voor een onmiddellijk gevoel van welzijn en ontspanning. Op deze manier maken ze onze energiereserves vrij, om meer vertrouwen te winnen.

 

Dankzij het licht dat op cellulair niveau doordringt, is het ook mogelijk om op esthetisch niveau een wisselwerking aan te gaan, met projecties van licht en kleur op het gezicht, de nek, enz. geeft helderheid aan de huid, zonder enige negatieve of traumatische secundaire effecten voor het lichaam.

Het licht wordt door de ampul gekleurd en draagt de informatie naar het lichaam.

 

Voor dit doel vertegenwoordigt licht een zeer krachtig middel omdat het ons herinnert aan onze ware aard: wij zijn licht.

Door het pad van het verhogen van onze vibraties te voltooien, door de ontwikkeling van bewustzijn, herontdekken we onze ware aard als wezens van licht.

Het is geen medische techniek, de huid wordt niet doorboord en de persoon blijft gekleed. We werken voornamelijk op trillingsniveau aan subtiele lichamen.

 

De ervaring is dat mensen vaak een diepe ontspanning  voelen, verhoogd bewustzijn en een gevoel van welzijn na behandelingen met de Lichtpen. Het combineert de kracht van kleur, licht en intentie om holistische genezing te bevorderen. Voor velen is het een brug tussen de fysieke en subtiele lichamen, die helpt bij het ondersteunen van emotionele en spirituele groei.

 

De wetenschap heeft al lang aangetoond dat kleur een gunstig effect heeft op mensen, dankzij de visuele, maar ook de huidperceptie, omdat elke kleur overeenkomt met een bepaalde lichtfrequentie. De huid voelt deze golven en stuurt berichten naar onze cellen en emoties.