Aanbod


Tekenen en/of schilderen.

 

Zou je weleens willen tekenen of schilderen en willen weten wat het betekent?

Of denk je dat je niet kan tekenen of schilderen? Maar let op, als je een potlood kan vasthouden dan kun je ook tekenen. Je zult verbaasd zijn over je eigen resultaten. Oude overtuigingen maken dat je de stap niet gaat zetten.

Prachtige beelden ontstaan waarin je kunt ontdekken hoe je er op dit moment voorstaat. De beelden noemen ze ook wel beeldentaal of tekentaal. Denk aan de oudheid waarin afbeeldingen gemaakt werden in grotten om zodoende iets te vertellen.

 

Waarom zou je je eigen beeldentaal willen begrijpen?

Omdat het het licht laat schijnen op iets wat in je leeft en waar je je bewust van wilt worden, hoe mooi kan dat zijn. Het helpt je opnieuw je te verbinding met de eenvoudige momenten in het leven, brengt een gevoel van vrede en plezier, wakkert je creativiteit opnieuw aan en vermindert stress. Je krijgt meer tijd voor jezelf en het geeft je energie.

 

Zin om ook mee te doen en te ervaren wat het is?

Kijk in de agenda.


Kunstboekjes maken.

 

Er zijn 1001 mogelijkheden om je eigen kunstboekje te maken.

Dat kan met en zonder tekst zijn. Dat is geheel aan jou.

Dit boekje is in een middag te maken.

We werken met ecoline, restmateriaal en fineliners.

 

Ook mag je zelf materiaal meenemen dat je graag wilt verwerken in je boekje.

 


Kleur als therapievorm.

 

Kleurentherapie is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin bewust te maken, waardoor hun leven makkelijker en leuker wordt.


Elke kleur staat in verbinding met een chakra. Door het kiezen van een kleur uit het Aura-Soma assortiment ervaar je wat kleur voor je kan doen.