Ervaringen van cursisten en Wat anderen over mijn kunst vinden


Cursus Magie van Kleur

Alweer een seizoen "tekenen in wonderen" voorbij! We hebben weer mooie geïnspireerde intuïtieve tekeningen gemaakt. Iedere keer wat anders, iedere keer weer verrassend. Verrijkende inzichten in onszelf en in de ander, verdieping, verheldering, bewustwording... Het leven wordt zoveel kleurrijker door het "tekenen in wonderen". Dankjewel voor wie je bent en voor wat je doet.

R.P. (mrt. 2023)

Workshop Intuïtief tekenen

Iets heel bijzonders moet ik vertellen. Vorige week had ik door een injectie in mijn oog bij de oogarts, een enorme klap in mijn zenuwstelsel gekregen, er was een verstoring en ik bleef raar in mijn hoofd, bleef stress houden en trillen.

Door de oefening die we gedaan hebben is de verbinding weer hersteld en voel ik me rustig en weer geaard. Super, dit voelt zo goed. Ik zie weer helder en het is rustig in mijn hoofd.

S.D. (mei 2023)Expositie Kunst op 5

Je kleuren zijn fantastisch. Ik wil graag een keer iets maken in de stijl van jouw droomwereld.
Dit is wat ik prachtig vind en er stil van word.

A.D. (mei 2018)

Expositie Guido Brillen

Deze kunstenaar laat vooral de zachte waarheid zien. Zacht komt er duidelijk uit, een kunstvorm van stilte en jezelf zien en tegenkomen. Ervaar jezelf!
Fijn om te ervaren.

Guido (apr. 2013)